Therapie

Ondersteuning voor personen met een kinderwens of in een fertiliteitstraject

 

Als jonge en nieuwe mama vond ik de geboorte van mijn zoontje overweldigend. Opeens verandert jouw wereld van een rustig, gestaag kabbelend beekje naar een soms woeste rivier. En soms kunnen we nog op dat riviertje varen, maar soms zijn we de verdrinking nabij. En dat hoeft eigenlijk niet. We kunnen de rivier niet veranderen, maar we kunnen wel de manier waarop we met de rivier omgaan veranderen.

Als koppel of als ouder wil ik jullie begeleiden in dit nieuw en spannend avontuur. Samen hebben we het over onderwerpen zoals : slaap, voeding, hechting en zelfzorg. Maar is er ook ruimte om het te hebben over hoe het met jullie gaat.

Coachingstraject voor nieuwe ouders
  • Hoe was de bevalling?
  • Hoe zijn de eerste dagen en nachten verlopen?
  • Wat zijn jullie bezorgdheden of angsten?
  • Wat waren jullie topmomenten?

Na elk gesprek is er de mogelijkheid om de inhoud van het gesprek mee te krijgen in de vorm van een Ebook. Zo kunnen jullie dit thuis nog eens overlopen. Dit omvat informatie, maar ook oefeningen of dagboekmomenten. Ik baseer me hier op het principe van Mild Ouderschap van Nina Mouton en andere belangrijke auteurs, psychologen en onderzoekers die mildheid voor jezelf, jouw gezin en jouw kinderen belangrijk vinden.

WORDT VERWACHT: de coachingsvideo’s zullen weldra ook online te downloaden zijn. Deze video’s kunnen jullie op jullie eigen tempo bekijken. Er is ook een mogelijkheid om online of face- to-face therapie te combineren met de video’s. Wil je zeker op de hoogte gehouden worden? Stuur een mailtje via het contactformulier!