Over Mezelf

Hoi, ik ben Laura Mignolet.

Sinds mijn studies ben ik gebeten door werken met mensen. Vandaar dat ik sinds 2015 mijn eigen praktijk oprichtte. Waar mijn focus eerst op kinderen en jongeren lag, heeft een persoonlijke ervaring ervoor gezorgd dat ik van richting veranderde.

Na een zwangerschapsverlies voelde ik me machteloos en vond ik nergens de ondersteuning die ik op dat moment zo hard nodig had. Vanuit dat eigen gemis besloot ik van pre- en postnatale psychologische steun mijn missie te maken en mijn aanbod daarop af te stemmen. Naast een master in psychologie en een opleiding Gedragscounseling startte ik een opleiding tot Prenatale en Perinatale counselor bij het APPPAH.

In 2020 stampte ik ook De Veilige Driehoek vzw uit de grond samen met twee andere powervrouwen. Onze bedoeling? Alle ouders laagdrempelig kunnen ondersteunen in één van de belangrijkste momenten van hun leven.

girl-drink-tea-coffee-near-window-while-rain-outside_10045-335

enMijn belangrijkste rol is echter wel die van mama. Van Charlie & Lou, een kleuter en een peuter die houdt van knuffels en slapen tijdverlies vindt, maar ook van Kleintje*. Samen met mijn man ploeter ik door het ouderschap en leer ik elke dag bij. Ik kom tot rust in de natuur en in de omgeving van dieren.

In de media