Therapie

Ouderschap & zelfzorg

Anno 2020 moet je het allemaal kunnen: fulltime werken, elke avond een verse maaltijd op tafel, kinderen naar de hobby’s brengen, goedgevulde weekends,… Het is soms moeilijk om de rol van ouder, partner en jezelf op een gelijkwaardige manier in the picture te plaatsen.

Ik help jou om hierin een evenwicht te vinden. Om te kunnen loslaten, maar ook om mild te leren zijn voor jezelf. Je kan niet alles doen en je moet ook niet alles kunnen.

Samen kijken we hoe je het mama of papa zijn kan combineren met ook jezelf zijn. Termen zoals (postnatale) depressie, burn-out, parentale burn-out,… komen ook aan bod binnen therapie.

 

sterker staan in je ouderschap

Voor wie is dit traject?

Dit traject focust zich op ouders die op zoek zijn naar balans tussen persoonlijke doelen en ouderschap. Deze sessies kunnen individueel of als koppel.

Pas bevallen mama? Geef een seintje, ik kom aan huis! 

Wat komt er aan bod?

Binnen deze sessies kijk je terug naar je eigen opvoeding en ga je reflecteren over welke waarden je wenst mee te nemen. Verder leer je verbinden communiceren met jezelf en je partner. Tot slot focussen we op grenzen aangeven, hulp leren vragen, mild ouderschap & doorbreken van negatieve en disfunctionele patronen. Dit alles door een combinatie van gesprekstherapie, oefeningen en creatieve technieken.

Mail voor een vrijblijvende kennismaking.